Penne alla
puttanesca

ingredience

(4 porce)

400g penne
4 ančovičky
2 lžíce capari
4 lžíce černých oliv
4 stroužky česneku
hrst nasekané petrželové natě
1dcl bílého vína
400g cherry rajčat (nebo sugo pomodoro)
4 feferonky

Postup

Ve vroucí osolené vodě v Zepter nádobě (5,8l, průměr 20cm TF-058-20) uvaříme penne v univerzální Zepter nádobě s děrovaným dnem (průměr 20 cm TF-970-20) do podoby “al dente”.

Mezitím si do pánve na smažení Zepter Ura SuperGrilery (průměr 28cm TP-03-28-LSC) s olivovým olejem vhodíme rukou zmáčknutý česnek, ančovičky, které natrháme na kousky, capari a nakrájené olivy. Po chvilce ochutíme nakrájenou feferonkou a necháme pár minut restovat, aby se spojily všechny chutě. Odstraníme česnek, přilijeme bílé víno a zatím si nakrájíme rajčátka na půlky. Jakmile z vína vyprchá alkohol (asi za 5 minut restování), můžeme přidat rajčata.

Nakonec v pánvi na smažení Zepter Ura SuperGrilery (průměr 28cm TP-03-28-LSC) smícháme penne se všemi ingrediencemi, podle potřeby podlijeme vodou z těstovin, přidáme petrželku, ozdobíme bazalkou a můžeme podávat.

Při přípravě receptu doporučujeme použít tyto produkty

exkluzivní slevy až 30 %

 
pro všechny členy klubu

Doprava zdarma

 
pro všechny členy klubu

osobní péče

 
pro všechny členy klubu

speciální bonusy

 
pro všechny členy klubu

Kontakt

LIVE100.CZ - Petr Havel

Eliášova 24, Praha 6

+420 602 325 444

havel@zepter.cz

Co říkají zákazníci