Telecí kotleta
a la Valdostana

ingredience

(2 porce)

2 telecí kotlety
100 g sýru Fontina
mouka, strouhanka
vejce na obalení
špetka soli
70 g másla

Postup

Kotlety očistíme a podélně rozřízneme tak, aby vznikla kapsa. Do kapsy vložíme plátek sýra, maso jemně naklepeme za použití obráceného nože, osolíme a obalíme v klasickém trojobalu, kdy na přípravu strouhanky použijeme čerstvé pečivo a strouhanku si připravíme v mixsy (VG-022-K ).

Kotlety osmažíme na másle do zlatova na pánvi Zepter Ura (průměr 2,7l, 24cm TF-027-24-LS). Do Zepter nádoby (16cm, 2,2l TF-022-16) nalijeme vodu a v Zepter děrované nádobě (průměr 20cm TF-987-20) nad ní si připravíme v páře brokolici jako přílohu.

Při přípravě receptu doporučujeme použít tyto produkty

exkluzivní slevy až 30 %

 
pro všechny členy klubu

Doprava zdarma

 
pro všechny členy klubu

osobní péče

 
pro všechny členy klubu

speciální bonusy

 
pro všechny členy klubu

Kontakt

LIVE100.CZ - Petr Havel

Eliášova 24, Praha 6

+420 602 325 444

havel@zepter.cz

Co říkají zákazníci