VAŘTE MODERNĚ, BEZ TUKU, BEZ VODY
A BEZ ŠKODLIVÝCH LÁTEK
a při nákupu nad 7 000 Kč dárky v hodnotě 7 000 Kč.
Máme na výběr 2 řady nádobí zepter®
vyberte si cenově výhodnější řadu ZEST se slevou 40 %, nebo nejvyšší řadu Z-LINE se slevou až 40%



v nádobí zepter
Smažení bez tuku v nádobách od Zepteru umožňuje zachovat živiny i získat a posílit vlastní chuť pokrmu bez přidání tuku či soli, a tudíž i bez zbytečných kalorií a hlavně bez toxických látek navíc.
Připravovaná zelenina si při vaření bez vody ve speciálních nádobách od Zepteru uchová většinu živin i intenzivní a výraznější chuť. Celulóza, která je nezbytná pro čištění organismu, se neničí, ale naopak změkne a je snadněji stravitelná. Při tomto postupu není ani nutno přidávat sůl. Lidé přidávají sůl, protože jsou na to navyklí. Nevědí, jak z jídla, které žádnou sůl vlastně nepotřebuje, získat jeho skutečnou chuť.


Je také chutnější, protože je zachována a posílena jeho vlastní chuť i aroma. A je nesrovnatelně zdravější, protože zachovány zůstávají i všechny jeho živiny (vitamíny, mi- nerály, proteiny, makroprvky a mikroprvky). Jídlo připravené tímto způsobem neztrácí na svém objemu a neplýtvá se jím, neboť se vše spotřebuje. Jídlo neobsahuje přebytečné kalorie, cukr, sůl, karcinogenní toxiny, které vznikají při tepelném zpracování, ani trans tuky.
Právě tento prvek je jedním z mnoha ergonomických řešení, která nabízí systém ZEST. Poklice je kompatibilní s ostatními nádobami a multifunkčními prvky systému. Lze ji používat jako univerzální podložku na stůl, nebo pro mytí a krájení potravin, servírování a uchovávání pokrmů.


Je vhodné pro všechny druhy zdroje tepla, včetně indukčních desek. Akutermické dno je základem unikátního ZEST způsobu přípravy jídla. Rychle akumuluje teplo a rovnoměrně je přenáší na jídlo, které je díky tomu připravováno při nižší teplotě. Tím dochází k výraznému snížení množství toxinů, které v jídle vznikají v důsledku vysokých teplot, a k uchování živin. Akutermické dno zároveň umožňuje ušetřit 70 % energie
Úchyty se při běžném použití nikdy nerozpálí. Jeden z dalších konstrukčních nápadů pak navíc přináší i možnost odkládat na úchyty poklici. Úchyty jsou výsledkem důkladného testování a dlouhých let výzkumu v laboratořích ZEPTER.

Kontrola tepla, které je během vaření pohlcováno potravinami, je nejdůležitějším prvkem tepelné úpravy. Termokontrol umožňuje kontrolovat proces přípravy jídla od začátku až do konce, aniž je při tom nutno zvedat poklici a ztrácet tak teplo a energii. uzavřený cyklus přípravy tudíž může probíhat bez přerušení. ukazatele termokontrolu umožňují kontrolovat teplo prostřednictvím plotýnky. Zdroj ohřevu lze vypnout a proces přípravy bude pokračovat…

úspora času až o 70 %
než v běžně dostupném nádobí.
úspora energie až o 70 %
a poté se jídlo vaří díky nahromaděnému teplu.
úspora potravin až o 80 %
protože neztrácí na objemu smažením, či vařením ve vodě.
Napsali o nás

Co říkají naši zákazníci

„Moje maminka si v roce 1991 koupila svou první pánev od Zepter a pánev jí stále slouží. Pokud máte doma systém vaření Zepter, tak vás to podvědomě vede vařit zdravě tak, jak by se mělo.“
Martin Zounar
herec a moderátor

„Před sedmnácti lety mě vážné onemocnění přinutilo od základu změnit životní styl, musela jsem ve svém jídleníčku výrazně omezit především používání tuků. Díky nádobí Zepter si můžu připravit jak chuťově, tak nutričně vynikající jídlo, a to zcela bez tuku. Vsadila jsem na kvalitu, vysokou užitnou hodnotu a krásný vzhled výrobků společnosti Zepter – výrobků, které mi nejen usnadňují a zpříjemňují život, ale především ho naplňují vitalitou a zdravím,“
marie kottová

„Jednoznačně dávám přednost kvalitě. Mám ráda jednoduché věci, které fungujou a nemají různé „zatáčky“ a výmysly okolo. Mám ráda střídmost, skromnost, jednoduchost a přírodní materiály. Výrobky z kvalitních materiálů jsou úžasné a takové je i nádobí Zepter. Dlouho jsem v něm vařila „klasickým“ způsobem, ale díky kamarádce, která ráda vaří na Zepter způsob a strašně si to pochvaluje, jsem objevila ten pravý rozměr Zepter hrnců a výhody zdravého vaření v nich.„
Kateřina winterová
herečka a moderátorka

„Nádobí Zepter je velmi kvalitní, doma v něm vaříme již mnoho let. Dno nádob je silné, akumuluje do sebe hodně tepla a potom ho setrvačností uvolňuje. Nic se nepřipaluje, poklice řádně těsní a uvnitř se tak vytváří hodně páry. Díky vaření na Zepter způsob budete mít v jídle vitamíny, minerály a ušetříte opravdu hodně času. Díky nádobí Zepter jsem přišel i na různé recepty, které jsou jinak nerealizovatelné.
Jiří král
šéfkuchař restaurace Aureole
a Kuchař roku ČR
Můžete si vybrat z našich akčních setů
Nejprodávanější sety nejnovější generace nádobí zEPTER®
vyberte si DNES z našich nejvýhodnějších sad nádobí – s garancí nejnižší ceny!
Další naše Nejprodávanější produkty
Kontakt
LIVE100.CZ - Petr Havel
Eliášova 24, Praha 6
+420 602 325 444
havel@zepter.cz
Odkazy