Čokoládovo-kávová pěna
ingredience
4dcl vody
20g kakaa
20g cukru
2dcl černé kávy
2dcl mléka
1dcl smetany na šlehání
Postup
V Zepter nádobě (2l, průměr 16cm TF-020-16) si uvaříme na Zepter indukci (TF-993) vodu. Do nádoby s úchtem (2,2l, průměr 16cm TF-022-16-S) nasypeme kakao, 3-4 lžíce vroucí vody z Zepter nádoby (2l, průměr 16cm TF-020-16) a cukr, rychle vyšleháme. Postupně přidáváme všechnu vodu.
Směs v Zepter nádobě s úchytem (2,2l, průměr 16cm TF-022-16-S) vrátíme na Zepter indukci (TF-993), přivedeme k varu a vlijeme mléko, za pomoci Zepter Astra Dzezva 6T (LA-006-M6) a kávu připravenou v přístroji Zepter Zesspreso (ZES-100).
Šleháme do pěny, při podávání ozdobíme šlehačkou, kterou připravíme v mixSy (VG-022-K). Šlehačku můžeme s mixSy připavit i netučnou a to z nachlazeného mléka.
Při přípravě receptu doporučujeme použít tyto produkty
- Sleva
AKCE: ČISTIDLO NA ZEPTER NÁDOBÍ ZA 1,-KČ
300 Kč1 Kč - Sleva
NOVINKA: VARNÝ MIXÉR ZEPTER® ARTMIXPRO®
16990 Kč14990 Kč - Sleva
VELKÁ ZEPTER® PÁNEV pr.28cm – AKČNÍ SUPER CENA!
7990 Kč3490 Kč - Sleva
ZEPTER® TERMOKONTROL ANALOGOVÝ
390 Kč290 Kč - Sleva
Originální tyčový mixér mixSy®
14490 Kč7840 Kč - Sleva
SADA NÁDOBÍ ZEPTER® MAXI
34980 Kč21980 Kč - Sleva
SADA NÁDOBÍ ZEPTER® PREMIUM
28990 Kč18990 Kč - Sleva
SADA NÁDOBÍ ZEPTER® MINI
20990 Kč12990 Kč
exkluzivní slevy až 30 %
Doprava zdarma
osobní péče
speciální bonusy
Kontakt
LIVE100.CZ - Petr Havel
Eliášova 24, Praha 6
+420 602 325 444
havel@zepter.cz
Odkazy