Pasta e ceci
Cizrnový krém s těstovinami

ingredience

(4 porce)

200 g cizrny
150 g těstovin
3 ančovičky
1 snítka rozmarýnu
2 stroužky česneku
špetka jedlé sody
sůl, pepř

Postup

Cizrnu připravíme v nádobě Zepter (průměr 20cm, 3,7l TF-37-20) s pomocí poklice Syncro-clik, díky, které ji nemusíme namáčet den do předu a příprava nám zabere jen 30 minut.

V Zepter nádobě (průměr 20cm, 3,7l TF-37-20) s olivovým olejem orestujeme česnek a rozmarýnem, česnek odstraníme a do nádoby přidáme polovinu uvařené cizrny, druhou polovinu rozmixujeme za pomocí mixSy (VG-022-K) a poté smícháme s ostatním. Na závěr vhodíme těstoviny a vaříme do změknutí.

Dochutíme pepřem, solí, zakápneme olivovým olejem, můžeme přidat i strouhaný parmazán. Pokud si budeme chtít cizrnový krém s těstovinami schovat na později použijeme Zepter vakuový systém vacSy.

Přímo na Zepter nádobu (průměr 20cm, 3,7l TF-37-20) přiložíme poklici Lexi (24 cm VO-018-24/T) a vakuovou pumpou vacSy (VOM-010) odsajeme vzduch. Jídlo nám potom vydrží i několik dní jako čerstvé.

Při přípravě receptu doporučujeme použít tyto produkty

exkluzivní slevy až 30 %

 
pro všechny členy klubu

Doprava zdarma

 
pro všechny členy klubu

osobní péče

 
pro všechny členy klubu

speciální bonusy

 
pro všechny členy klubu

Kontakt

ZEPTER CLUB LIVE100.CZ
Petr Havel, obchodní ředitel

Eliášova 24, Praha 6

+420 602 325 444

havel@zepter.cz

Co říkají zákazníci