Penne alla
puttanesca

ingredience

(4 porce)

400g penne
4 ančovičky
2 lžíce capari
4 lžíce černých oliv
4 stroužky česneku
hrst nasekané petrželové natě
1dcl bílého vína
400g cherry rajčat (nebo sugo pomodoro)
4 feferonky

Postup

Ve vroucí osolené vodě v Zepter nádobě (5,8l, průměr 20cm TF-058-20) uvaříme penne v univerzální Zepter nádobě s děrovaným dnem (průměr 20 cm TF-970-20) do podoby “al dente”.

Mezitím si do pánve na smažení Zepter Ura SuperGrilery (průměr 28cm TP-03-28-LSC) s olivovým olejem vhodíme rukou zmáčknutý česnek, ančovičky, které natrháme na kousky, capari a nakrájené olivy. Po chvilce ochutíme nakrájenou feferonkou a necháme pár minut restovat, aby se spojily všechny chutě. Odstraníme česnek, přilijeme bílé víno a zatím si nakrájíme rajčátka na půlky. Jakmile z vína vyprchá alkohol (asi za 5 minut restování), můžeme přidat rajčata.

Nakonec v pánvi na smažení Zepter Ura SuperGrilery (průměr 28cm TP-03-28-LSC) smícháme penne se všemi ingrediencemi, podle potřeby podlijeme vodou z těstovin, přidáme petrželku, ozdobíme bazalkou a můžeme podávat.

Při přípravě receptu doporučujeme použít tyto produkty

exkluzivní slevy až 30 %

 
pro všechny členy klubu

Doprava zdarma

 
pro všechny členy klubu

osobní péče

 
pro všechny členy klubu

speciální bonusy

 
pro všechny členy klubu

Kontakt

ZEPTER CLUB LIVE100.CZ
Petr Havel, obchodní ředitel

Eliášova 24, Praha 6

+420 602 325 444

havel@zepter.cz

Co říkají zákazníci