Risotto di funghi
Rissoto s houbami
Rissoto s houbami
ingredience
(4 porce)
150g másla
100ml olivového oleje
1x menší cibule (nakrájená najemno)
320g rýže arborio (kulatozrná)
200ml suchého bílého vína
4lžíce strouhaného parmazánu
mořská sůl dle chuti – nemusí být
zeleninový popř.kuřecí vývar (viz rady v syncro-clik)
60g sušených hub – nejlépe hříbky – namočit 30min předem do vody
hrst nasekané petrželky
Postup
V Zepter nádobě rozpusťte máslo (průměr 20cm, 3,7l TF-037-20) a přidejte trošku olivového oleje a zpěňte cibulku. Přisypte rýži a dobře promíchejte. Zlehka podlijte vývarem, který si připravíte v Zepter nádobě (průměr 20cm, 3,7l TF-037-20) – asi tak 1x naběračka, přidejte okapaná houby a víno. Víno nechte vyvařit. Vařte na mírném ohni a pozvolna přilévejte vývar.
Je třeba rizoto míchat a neustále přilévat vývar (nikoliv zalít vodou 1:1!!).Toto trvá cca 12-15min. Vypněte zdroj energie.
Přisypte parmazán a máslo, vytvoří se Vám krémové rizoto (konzistence „laviny“). Nakonec ozdobíme v mixSy (VG-022-K )nasekanou petrželovou natí.
Při přípravě receptu doporučujeme použít tyto produkty
- Sleva
AKCE: ČISTIDLO NA ZEPTER NÁDOBÍ ZA 1,-KČ
300 Kč1 Kč - Sleva
NOVINKA: VARNÝ MIXÉR ZEPTER® ARTMIXPRO®
16990 Kč14990 Kč - Sleva
VELKÁ ZEPTER® PÁNEV pr.28cm – AKČNÍ SUPER CENA!
7990 Kč3490 Kč - Sleva
ZEPTER® TERMOKONTROL ANALOGOVÝ
390 Kč290 Kč - Sleva
Originální tyčový mixér mixSy®
14490 Kč7840 Kč - Sleva
SADA NÁDOBÍ ZEPTER® MAXI
34980 Kč21980 Kč - Sleva
SADA NÁDOBÍ ZEPTER® PREMIUM
28990 Kč18990 Kč - Sleva
SADA NÁDOBÍ ZEPTER® MINI
20990 Kč12990 Kč
exkluzivní slevy až 30 %
pro všechny členy klubu
Doprava zdarma
pro všechny členy klubu
osobní péče
pro všechny členy klubu
speciální bonusy
pro všechny členy klubu
Kontakt
LIVE100.CZ - Petr Havel
Eliášova 24, Praha 6
+420 602 325 444
havel@zepter.cz
Odkazy