Směs fazolí a pasty z Neapole
ingredience
300g fazolí
250g těstovin
1 řapíkatý celer
2 stroužky česneku
1 feferonka
100g loupaných rajčat
1 lžíce hustého protlaku (koncentrátu)
olej extra virgin
sůl
Postup
Fazole připravíme v nádobě Zepter (24cm, 4l TF-040-24) s pomocí poklice Syncro-clik, díky, které je nemusíme namáčet den do předu a příprava nám zabere jen 30 minut. V pánvi na oleji osmažíme rukou zmáčknutý česnek, nakrájíme celer a přidáme ho do pánve.
Jakmile česnek dostane barvu, tak ho odstraníme a přidáme nasekanou feferonku, loupaná rajčata a lžíci hustého protlaku. Povaříme asi 5 minut, podle potřeby podlijeme vodou.
Uvařené fazole smícháme s hotovým základem, část fazolí rozmixujeme pomocí mixSy (VG-022-K), aby se omáčka zahustila. Nakonec přidáme těstoviny a vaříme podle druhu pasty 5-10 minut. Podle potřeby dochutíme solí a zakápneme olivovým olejem.
Při přípravě receptu doporučujeme použít tyto produkty
-
On SaleSale!%Sleva30- 4 800 Kč4800Kč30%4800Kč
Zepter® nádoba 7,5l ø 28 cm + Souprava profesionálních nožů Zepter®
10 990 Kč -
On SaleSale!%Sleva30- 4 200 Kč4200Kč30%4200Kč
Zepter® griller Quadra + Souprava profesionálních nožů Zepter®
9 790 Kč -
On SaleSale!%Sleva30- 3 300 Kč3300Kč30%3300Kč
Zepter® pánev ø 28cm, objem 3,0l
7 690 Kč -
On SaleSale!%Sleva30- 4 200 Kč4200Kč30%4200Kč
Zepter® nádoba 2,0l ø 20 cm + Nádoba s děrovaným dnem ø 20 cm
9 790 Kč -
On SaleSale!%Sleva30- 4 200 Kč4200Kč30%4200Kč
Zepter® nádoba 3,7l ø 20 cm + Nádoba s děrovaným dnem ø 20 cm
9 790 Kč -
On SaleSale!%Sleva30- 4 200 Kč4200Kč30%4200Kč
Zepter® nádoba 3,0l ø 20 cm + Nádoba s děrovaným dnem ø 20 cm
9 790 Kč -
On SaleSale!%Sleva3- 15 Kč15Kč3%15Kč
Zepter CleanSy set 2 čistících prostředků na nádobí
425 Kč -
On SaleSale!%Sleva36- 14 050 Kč14050Kč36%14050Kč
Sada nádobí Zepter® Extra + dárky v hodnotě 11 640 Kč zdarma
24 990 Kč
exkluzivní slevy až 30 %
Doprava zdarma
osobní péče
speciální bonusy
Kontakt
ZEPTER CLUB LIVE100.CZ
Petr Havel, obchodní ředitel
Eliášova 24, Praha 6
+420 602 325 444
havel@zepter.cz
Odkazy