Merluzzo con pomodoro e olive
Treska s rajčaty a olivami

ingredience

(4 porce)

600 g filet z tresky
300 g cherry rajčat
400 g zelených fazolek
400 g datlových rajčat
300 g oliv
hrst petrželky
1 cibule
2 stroužky česneku
1 feferonka
olej extra virgin
sůl

Postup

Zepter nádobu (5,6l, průměr 24 TF-056-24) naplníme z poloviny vodou a rybu připravíme v páře v nádobě s děrovaným dnem Zepter ( průměr 24 cm TF-987-24), asi 6-7 minut.

Zvlášť, nad rybou v další nádobě s děrovaným dnem Zepter ( průměr 24cm TF-987-24) připravíme v páře fazolky.

V grilovací nádobě Quadra (TQ-2419) s olivovým olejem orestujeme na jemno nakrájenou cibulku, olivy a cherry rajčátka, zasypeme petrželkou a osolíme. Servírujeme na talíř spolu s treskou ozdobenou olivovou směsí a s fazolkami.

Při přípravě receptu doporučujeme použít tyto produkty

exkluzivní slevy až 30 %

 
pro všechny členy klubu

Doprava zdarma

 
pro všechny členy klubu

osobní péče

 
pro všechny členy klubu

speciální bonusy

 
pro všechny členy klubu

Kontakt

ZEPTER CLUB LIVE100.CZ
Petr Havel, obchodní ředitel

Eliášova 24, Praha 6

+420 602 325 444

havel@zepter.cz

Co říkají zákazníci